Nepalese muziekoptreden door ‘Himalayan Sangit’

Himalayan Sangit, letterlijk betekent ‘muziek uit de Himalaya’ bestaat uit vier professionele muzikanten die in Nepal al jaren hun leven gewijd hebben aan muziek. Dit veelzijdige team combineert moeiteloos Nepalese klassieke, moderne en volksmuziek met de daarbij behorende dansen. De melodieën zijn hartverwarmend om naar te luisteren en uitnodigend om zelf mee te dansen. Met groot succes trad Himayan Sangit voor Hare Majesteit Koningin Beatrix in oktober 2005. De muziekgroep Himalayan Sangit is bij uitstek geschikt voor de volgende doeleinden: Bij multiculturele festivals Bedrijvenuitjes Promotiedagen van stichtingen Voor iedere gelegenheid een volledig muzikaal programma verzorgt, afgestemd op uw wensen. Meer informatie en reservering Contactpersoon: Mevrouw Sharda Baraily Telefoon: 0411 616773 E-mail: sbaraily@home.nl Internetwww.nepal-academy.nl.