Welcome to Nepal!

Voor het laatste reis nieuws over Nepal raadpleeg de officiële website van het Nepalees Touristen Bureau: NepalNow.org.

Nepal is alweer lange tijd geheel veilig. Tijdens de aardbeving in April 2015 is een klein gedeelte van de Himalaya getroffen. Maar nu is alles weer ‘back to normal’, zij het dat er nog veel werk verzet moet woredne in sommige getroffen gebieden.

Volg Nepal op de Reisadvies-site van Buitenlandse Zaken:
www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/nepal.

U kunt ook de reisadviezen app van Buitenlandse Zaken downloaden uit de App-Store of uit Google Play: zoek op “BZ REISADVIES” of “24/7 BZ REIS”.  De app is gratis.

WELCOME TO NEPAL … juist nu!

Tijdens de Vakantiebeurs in Januari 2016 is er grote aandacht aan Nepal besteed. De respons van het publiek was overweldigend positief.

Vorig jaar Augustus was er met medewerking van reclamebureau Exterion een grote postercampagne op de stations van Amsterdam, Utrecht en Schiphol, onder de titel “Welcome to Nepal”.

IMG_4040

Zeker…het is fantastisch om geld te doneren voor de slachtoffers van de aardbevingsramp van 25 April… Hartelijk dank daarvoor!
Maar nóg beter is het om gewoon te gaan. Daar steunt u de bevolking het meeste mee. De toeristenindustrie is de voornaamste bron van inkomsten, en door nú het land te bezoeken helpt u Nepal weer opbouwen.

Nepal is veilig. De schokken zijn voorbij (voor de komende 80 jaar…?). Het is een fantastisch mooi en uitermate boeiend land dat u dit najaar (nog) kunt bezoeken. De ticketprijzen zijn laag en de vluchten frequent.
Zie met eigen ogen hoe groot de veerkracht van Nepal is.

IMG_4039

Alle verdere informatie bij het Consulaat van Nepal.
Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door Snowleopard in den Haag.